Päivi Kannisto: Kullattu kakkalapio

23.00 Sis. ALV.

Päivi Kanniston kaunokirjallinen esikoisteos Kullattu kakkalapio on satiirinen matka maailman ympäri. Kertomusten henkilöt kamppailevat ihmissuhteissa, työssä ja lomalla kuudessa eri maailmankolkassa.

”Kaunokirjallisuus on mielenkiintoinen uusi aluevaltaus kirjailijanurallani. Tarinat ovat syntyneet kohta kolme vuotta kestäneellä matkalla, jota teen yhdessä mieheni kanssa. Tarinoiden henkilöissä voi kukin nähdä samoja piirteitä kuin itsessään, sillä meillä on jokaisella omat pimeät puolemme” kertoo Päivi Kannisto.

Lukija saa tutustua Suomessa mm. extreme-matkaa tekevään mieheen, joka konttaa ympäri Kauniaisia, Venäjällä vapaata rakkautta janoavaan hippiin, Thaimaassa neuvottomaan vallankumouskenraaliin, Argentiinassa kieroutuneen äiti-suhteen vangitsemaan poikaan, Uudessa-Seelannissa kerskakierrättäjään ja Brasiliassa rahanhimon riivaamiin matkailuyrittäjiin. Teos koostuu kaikkiaan 25 satiiristisesta kertomuksesta.

Päivi Kannisto sai novellistaan Kirjeystävä kunniamaininnan Pirkanmaan kirjoituskilpailussa vuonna 2007.

Kovakantinen, 216 sivua, 28 € nettihinta 23 €.

Osasto:

Kuvaus

Tietoja Päivi Kannistosta

FT Päivi Kannisto on vuonna 1970 syntynyt vapaa kirjailija, joka työskenteli aiemmin mm. liikkeenjohdon konsulttina ja Suomen Akatemian tutkijana. Aiemmin Kannisto on julkaissut mm. yritysjohdolle suunnatun teoksen Johtamisen pakolliset kuviot (Talentum) ja suomalaisuuden historian nimeltään Suolatut säkeet (Suomalaisen Kirjallisuuden Seura). Hän avioitui lokakuussa 2004 Santeri Kanniston kanssa, minkä jälkeen pari päätti irrottautua yhteiskunnan oravanpyörästä. Tästä alkoi uusi ura maailmanmatkaajina ja irtolaisina. Kannistot ovat Suomesta lähtönsä jälkeen kiertäneet maailmaa rinkat selässään 50 maassa. Päivi Kannisto kirjoittaa kirjallisuusaiheista blogia osoitteessa http://kirjatohtori.blogspot.com.